Malen dressur 2023-2

Rådgivning

Jeg tilbyder både konsulentbesøg i stalden eller udarbejdelse af foderplaner via web.

Et konsulentbesøg indeholder gennemgang af hesten, nuværende fodring, udfordringer, tjek af folde osv. Et besøg tager ca 1-1,5 time, afhængig af hvor meget der ønskes gennemgået. Nogle ønsker at alle folde gennemgås for giftige planter samtidig med besøget, og dette tager selvfølgelig længere tid, end hvis man blot gennemgår hesten samt den daglige fodring. Inkl i besøget er udarbejdelse af foderplan/tjek af nuværende, samt opfølgning på besøget via mail 3-4 uger efter besøget.

Prisen for konsulentbesøg er 695 kr/timen inkl moms + kørsel (5 kr pr kørt km)

Foderplaner

Priser for foderplaner – leveringtid 5-7 arbejdsdage.

Gennemgang af nuværende foderplan – kr. 395,-

Udarbejdelse af nyt fodringsforslag (+ evt gennemgang af nuværende) – kr. 549,-

Rabat ved flere heste. 10 % rabat ved hest nr. 2, 15 % rabat ved hest nr 3-5, 25 % rabat på hest nr 6 og derover.

Bestil din foderplan her

Foredrag

Ønsker du et foredrag til din rideklub, stald eller andet, kan det bestilles hos os. Kontakt os for muligheder

Pris for et foredrag af ca 1,5 – 2 timer er kr. 1800 inkl moms + 5 kr pr kørt km. Dog er kørsel indenfor en radius af 15 km gratis (kun ved bestilling af foredrag)

Hvem er jeg? 

Jeg hedder Malene Aagaard Hvitved og er uddannet dyrepasser med speciale i heste i 2004 og uddannet Cand. Agro på Landbohøjskolen i 2010. Jeg har skrevet Bachelor i Kulhydratfordøjelsen hos heste og Speciale i Selektivitet af urtetilskud hos Fjordheste. Jeg har fra efteråret 2006 til sommer 2011 siddet i Brogaardens fodringsrådgivning. Derudover arbejdet i foderbutik, og en kort overgang i 2012 kørt som kørende konsulent for Equsana. I 2013 åbnede jeg min egen foderstof her i Bjæverskov på Midtsjælland. Mine spidskompetencer er grovfoder, grovfoderanalyser og kulhydratomsætning hos heste.