Grovfoder hos Hvitvedgaard

Vi laver hø af høj kvalitet her hos Hvitvedgaard. Vi bruger udvalgte græsblandinger, som tilgodeser trivelige heste og ponyer. Det er græsser med masser af struktur, for øget tyggetid og beskæftigelse, samt græsser med potentielt lavt sukkerindhold. 

Vores marker omlægges hver 3.-5. år, for at få optimalt udbytte, samt undgå for meget ukrudt. Markerne gennemgås selvfølgelig for giftige planter, som evt fjernes fra marken. 

Da vi stiler efter at få en produkt med højt fiberindhold, og helt lavt sukker og energiindhold, går vi meget op i at slå vores marker på de rigtige tidspunkter, i forhold til vind, vejr, årstid osv. Desværre kan man ikke styre alt, og da hø er et naturprodukt, vil der forekomme variationer i indhold og struktur fra år til år, og sæson til sæson. Derfor laver vi selvfølgelig også altid analyser af vores hø, så du har garanti for hvilket produkt du køber. Vi tager desuden heller ikke blot en stikprøve fra en tilfældig balle i stakken, men laver analyser fra alle vores markblokke, da man ikke kan være sikker på at græsset har samme indhold fra mark til mark, selvom det er samme græsblanding de er lavet på. 

Herunder kan du se hvor vores priser. Der kan ikke forudbestilles hø, da vi ikke kan garantere hvor store mængder vi laver. Dette afhænger af vejrforholdene, som vi desværre ikke er herre over. Hvis du følger vores side på Facebook, så vil du i sæson kunne følge med når vi slår græsset til, og bestille når tid er. 

Levering kan arrangeres af hø/halm. Pris for levering er 5 kr pr kørt km (inkl moms)

Hø ca 12-15 kg – UDSOLGT

Morten korch str baller

OBS! Sæsonvarer. Dvs vi har kun, hvad vi selv laver på egne marker, og når det er solgt, så har vi først igen til ny høst.

Halm ca 10 kg

Morten korch str baller

Vi har byg og hvedehalm på lager. Vi sælger fortrinsvis byghalmen i butikken, men når vi løber tør, vil det i stedet være hvedehalm der sælges. 

 

 

 Pris 39,-    

 

 

 

Pris 29,-